Where to find my creations?

You can find all my creations on Facebook which is more update. Here you will find tutorials and background information about my creations

zondag 24 januari 2016

bloemenalbum

In december is Dutch Doobadoo uitgekomen met een mooi MDF album. In dit album zijn de bladen niet allemaal even groot, daardoor ziet het album er speels uit.


Dit is een foto van het hele albumpje. Ik heb de bladen eerst wit gemaakt met de Dutch Doobadoo gesso en vervolgens gekleurd met Ara acrylverf.

Op iedere pagina heb ik een aantal Paperartsy Jofy sets gebruikt. Deze zijn ingekleurd met Copic Markers en kleurpotloden. 


Dit is de voorkant van het album.
Ik heb ook voor het thema bloemen gekozen omdat de bloemen stempels van Jofy zo ontzettend leuk zijn. 


In de achtergrond van het 1e blad zie je de little flower mask.Dit is de 2de pagina. Hier heb ik geen masks gebruikt maar wel gestempeld. 
Een deel van de bloemen heb ik gestempeld en met embossingpoeder direct op het albumblad aangemaakt. Op het 2de blad aan de achterkant zie je het leuke mosaic mask. Ik brneg de masks altijd aan met de ronde dabbertool van Ranger. Dit is het 3de blad, hier zie je het spiderweb mask , echt een van mijn favorieten. Op de achtergrond van het 3de blad heb ik het bubble mask gebruikt en ook een deel van de bloemen direct met embossingpoeder op het albumblad aangebracht. Daarna heb ik ze ingekleurd met pigmentmarkers. 


Op het laatste blad van het album heb ik het diamond mask gebruikt. Op de achterkant van het album heb ik alleen een mooie spreuk gebruikt en deze met een molotov marker geschreven. 
een creative groet van
Miranda2 opmerkingen:

Margo zei

Oh Miranda wat is dit tof zeg ! Zo'n mooie teksten en ik ben dol op die rupsen ! Heel erg knap gedaan !
Groetjes
Margo

akkina van steen zei

Schitterend