Where to find my creations?

You can find all my creations on Facebook which is more update. Here you will find tutorials and background information about my creations

zondag 30 november 2014

paddenstoelen........................

Ik ben altijd al dol geweest op paddenstoelen, om ze te tekenen, te bekijken en sommige ook om te eten ;-) Deze keer heb ik de paddenstoelen gebruikt in mijn art journal.


Ik heb de paddenstoel shapeartmal overgenomen op tekenpapier. Daarna ben ik eens lekker gaan zitten doodlen met copic multiliners en faber castell kleurpotloden. 
Het gras is gesneden met een snijmalletje van Doohickeys.


Deze prachtige blaadjes zijn natuurlijk van Dutch Doobadoo, het is een prachtig setje met allerlei verschillende herfstblaadjes , dennenappels, eikeltjes etc en ze passen perfect bij de paddenstoel. Ik heb ze met een brede molotow marker zwart gemaakt. In de achtergrond, gemaakt met Dylusions inkt, heb ik nog een paar masks van Dutch Doobadoo gebruikt, zoals de screen of stars, bubbles en diamonds.


En zo ziet de klant en klare pagina er in mijn art journal uit. De spreuk heb ik op het internet gevonden en met een multiliner en posca geschreven in mijn journal

Geen opmerkingen: