Where to find my creations?

You can find all my creations on Facebook which is more update. Here you will find tutorials and background information about my creations

vrijdag 28 november 2014

home is where the heart is

Deze keer heb ik eens groot uitgepakt....hoewel uitgepakt misschien niet het juiste woord is, maar groot is het wel. Dit is een canvas van 50x60 cm, een mooi formaat om de nieuwe mdf huisjes op te verwerken. 

Ik heb de huisjes met zwarte acryl geverfd en goed laten drogen. 

De achtergrond is gemaakt door verschillende lagen acryl over elkaar heen te brengen. Nadat de lagen goed zijn opgedroogd, heb ik tissuepapier met muzieknoten met gel medium vastgeplakt op mijn canvas. Om te zorgen dat het goed vast zit heb ik een extra laagje gel medium op de bovenkant gesmeerd. Nadat de gel medium droog is ben ik met de masks van Dutch Doobadoo gebruikt, hier de sterren en de nieuwe hartjes.

Daarna heb ik nog met archival inkt wat stempels afgedrukt op canvas. Ik gebruik dan geen acrylblock, omdat ik graag een grungy, versleten look wil krijgen. 


De randen van de canvas heb ik bestempeld met de Dylusions blaadjes stempel, een leuke stempel die altijd goed past bij je creatie. Als laatste heb ik de tekst m.b.v. faber castell pitt brushes en copic markers geschreven en met een witte sharpie wat highlights aangebracht.
Geen opmerkingen: