Where to find my creations?

You can find all my creations on Facebook which is more update. Here you will find tutorials and background information about my creations

dinsdag 4 mei 2010

Vandaag nog een van de creaties van het afgelopen weekeinde. De nieuwe serie van basic grey - capella is erg mooi. Prachtige motieven in mooie pastels. Helaas komen de kleuren op de foto niet zo mooi over als in het echt.

Voor deze kaart heb ik zacht oranje cardstock gebruikt. Het scrappapier is dus van basic grey de serie capella. Ik heb zowel grote vellen als het boekje gebruikt. De motieven in het boekje zijn hetzelfde als de grote vellen alleen een maatje kleiner. Leuk om te combineren. Ik heb 2 randjes met de Martha Steward pons doily lace bewerkt. Alle stempels zijn van Magnolia en ingekleurd met kleurpotlood. Het zijden lint is uit de hobbywinkel en de bloemen zijn van Magnolia. Op de hoeken zit nog een plakparel van Kars.

groetjes
Miranda

1 opmerking:

Annemiek zei

Superkaart, ik heb ook het kleine blokje zaterdag bij José vandaan meegenomen. Zoiets prachtig kun je gewoonweg niet laten liggen he!

Groetjes, Annemiek