Where to find my creations?

You can find all my creations on Facebook which is more update. Here you will find tutorials and background information about my creations

vrijdag 16 april 2010

Vandaag een kaartje met nieuw papier en een nieuwe stempel van Magnolia die ik heb gekocht op de stempelbeurs in Zeist.
De kleuren zijn duckegg blue met bruin en room. De kleuren zijn bijna monogroom (op wat blauw na dan natuurlijk)wat ik zelf een erg mooi effect vind hebben.

De kaart is 15 x 15 cm en is een easelcard. Het scrappapier is van paperloft uit de serie grandma's house (rocker feather bed, hankie trellis en nutmeg cloves). Ik heb een vierkant van 14,5 x 14,5 cm gesneden en 2 hoeken waarbij de langste zijde gescheurd is en ingesmeerd is met stempelinkt. Daarnaast nog een strook van 3,5 x 15 cm. Het lijstje is van bruin cardstock gemaakt met de cuttlebug en de rechthoek mal van Nellie Snellen. De binnenkant van het lijstje is de achterkant van één van de scrapvellen. Bij de strook en de binnenkant van de lijst heb ik de randjes ook ingesmeerd met stempelinkt.

De bloemen zijn gemaakt met de ponzen en het hartje is een bruin pareltje van Kaiser Kraft en het lint is half zijden half organza en komt uit de hobbywinkel.

De binnenkant van de easelkaart is gemaakt met een lijstje van de snijmal van Nellie Snellen, een maatje kleiner dan op de voorkant, versierd met bloempjes uit de pons, bruine plakparels en een ecru organzalintje.

groetjes
Miranda


2 opmerkingen:

crea-elma zei

Hoi hoi,

Bruin en blauw is een mooie kleurencombi, maar dan moet het wel *passen*, deze kaart is echt helemaal super!!!!
Leuke details!

groetjes Elma

Annemiek zei

Deze kaart is echt heel mooi, ik moet ook hoognodig weer eens met dit papier aan de slag ;-)

Groetjes, Annemiek