Where to find my creations?

You can find all my creations on Facebook which is more update. Here you will find tutorials and background information about my creations

zaterdag 10 april 2010

Morgen naar de stempelbeurs in Zeist. Ik heb er echt zin in!
Er is ook een Magnolia stand, dat wordt weer smikkelen en smullen. Hopelijk zijn er een aantal van de nieuwe stempels, zoals de prinsesjes of de piraatjes.
Maar eerst nog een Magnolia uit de kerstserie van 2009.

voorkant kaart

De kaart is 15 x 15 cm in de kleur warmroze . Het scrappapier is van Imaginisce uit de serie Lucy Bird (flower power, tweet talk en daisy may).
Ik heb met de cuttlebug de kleinste ronde (Nellie Snellen) mal gesneden en deze op de kaart geplakt. Vervolgens het middenstuk eruit gesneden zodat je de binnenkant van de kaart ziet.
De voorkant heb ik verder opgeleukt met bloemen gemaakt met de ponsen van Nellie Snellen, een geel stickerrandje en geel/ wit geruit lint.


binnenkant kaart

De strook met het lint en de stickerrandjes op de voorkant heb ik door laten lopen aan de binnenkant. De stempel is Christmas Morning Tilda van Magnolia. Ze zit in een lijstje gemaakt met de rechthoekige mal van Nellie Snellen in de cuttlebug. Plak het lijstje op die plek zodat het gezichtje van Tilda zichtbaar is door de opening aan de voorkant. Net als aan de voorkant zijn de bloemen gemaakt met de ponsen van Nellie Snellen.

groetjes
Miranda

1 opmerking:

Annemiek zei

Lekkere frisse kleuren, gezellige kaart!!!