Where to find my creations?

You can find all my creations on Facebook which is more update. Here you will find tutorials and background information about my creations

maandag 19 april 2010

Hallo allemaal, vandaag een vrolijke kaart met een vrolijke popcorn beer (alleen van de naam wordt je al vrolijk). Het weekeinde was erg onrustig met boze katten en een dode muis. De katten (ik heb er 3) hebben het hele weekeinde boos naar elkaar lopen grommen en blazen en dat allemaal om een muis die het niet eens heeft overleefd(poor thing). Gelukkig zijn de konijnen goed door de APK (algemene periodieke konijnenbeurt) gekomen. Maar ik geloof dat de vrede is teruggekeerd.

Maar terug naar de kaartenmakerij, deze week dus een popcorn bear. Ik heb gestempeld op een correspondentiekaart en het geheel ingekleurd met kleurpotlood (Luminance en Karismacolor).De basiskaart is oranje en 15 x 15 cm. Het scrapppapier is uit de serie Flutter van Making Memories. De bloemen zijn gemaakt met de ponsen van Nellie Snellen en de bloemenhartjes zijn een strassteentje van Nellie's choice.
groetjes
Miranda

2 opmerkingen:

Annemiek zei

Wat een vrolijke beer, past goed bij het heerlijke lenteweer!!!

groetjes, Annemiek

Rach zei

quickly popping by to say thank you for joining in with my candy give away and to wish you luck.xx

wow a fabulous card, great colours.x