Where to find my creations?

You can find all my creations on Facebook which is more update. Here you will find tutorials and background information about my creations

maandag 12 april 2010

hallo allemaal,
gisteren met mijn moeder en Jose naar de stempelbeurs (Hobbystunter) in Zeist geweest. En het was weer fantastisch, luilekkerland, ik werd er erg hebberig van. Weer 3 nieuwe Magnolia's gescoord, een mooie uil van obsession impression, een popcorn bear en een mooie achtergrond van een paisleymotief. Daarnaast weer een hele stapel met mooi scrappapier en leuke kleine roosjes gekocht. Het was gezellig druk en we hebben een hoop nieuwe inspiratie opgedaan, dus na afloop snel naar huis gereden om gelijk te gaan hobbyen.


Ik heb echter nog geen kaart klaar met de nieuwe aankopen, vandaar nog een kleurig kaartje met een "oude" bekende Magnolia.

De kaart is 15 x 15cm in de kleur fuchsia. Het scrappapier is van Bo Bunny uit de serie Sophie (stripe en bouquet). Erg mooi papier met een bijzondere kleurencombinatie van fuchsia, bruin, oranje, wit, een tikje groen en lichtblauw.
De bloemen zijn gemaakt met de ponsen van Nellie Snellen. Het bloemenhartje is een pailletje van de Blokker met een strassteentje (Nellie's choice). Op de hoeken van de kaart zijn strasstenen van de HEMA geplakt.
Het lint komt van de creabeurs Rijswijk en de mal waar het doorheen is geregen is van JOY (snij en embossmal voor de cuttlebug).

groetjes
Miranda

1 opmerking:

Annemiek zei

Wauw, je bent zeker niet voor niets geweest!!! Ben benieuwd wat je allemaal voor moois gaat maken met je nieuwe spullen hoor.

Groetjes, Annemiek